Home > Uncategorized > taG oh taG~~~

taG oh taG~~~

taG froM POKIK!!! ehh silap taipp PIKOK!!!!
ni lembaga2 yg bertuah yg aku nak tag kat dier hakhakhak;
1-kMar
2-cikgu zam
3-datin illani
4-hazzi87
5-miss anne
6-rama2
what do u know 1?
die adik buah hati aku ahaks
what would u do if u never meet 2?
no komen..kalo dapat jumper syukur alhamdulillahh…ukhuwah akan bertambah erat..tuol x?? hehe
what would u do if 3 & 4 dated u?
opsss date here means what?? hehe boleh je…pompuan pon leh dating gak wawa…
would 5 & 6 make a good couple?
huwaaa aku tak sanggup…sama gender weiii..lagipon aku dah ada buah hatii…harharhar
do u know everything about 3’s family?
nop…kenal lam blog je..tak sempat berkenalan ngan famly dier ahakss
tell me something about 6.
ermm aku suke blog die sbb ada katun2…lagi2 kalo entry yg dier citer pasal lipann hahah aku suker sgt baca…
what language does to speak?
melayu terengganu (kuang3x) expert giloss…ahaks
who is 3 going out with?
entohh ler..dok dang nok ty..datin jawab lerrr waaa
how old is 4?
dier tulis kat c2 thn 87…so ngan bangga aku ckp umo dier thn nih 22 kuikui
5?
entahh…tak tahu plakk..tp mcm muda dr aku kehkehkeh
who is 6 favorite singer?
tak tahu plakkk..
1?
dun know leww..kmarr sapa ek???
is 4 single?
maybe…selagi tak kawen selagi tu lah single hahah
what is 3 last name?
oLohh laa..nama penuh pon tak tahuu waaa
what u consider being in a relationship with 1?
hermmm may be my sister in law..hakhak coming soon…hope so..insya-allah
what r u talking about?
lahh ty aku jawba lerrr adeh laa
which school does 2 go to?
tgk lerr sem depan aku LM so aku harap dpt dekat ngan UTM hehe
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/01/2009 at 2:43 pm

    huhuhu..aku kena tag lagik..

  2. 26/01/2009 at 2:44 pm

    hehe selamat menjawab yeee

  3. 26/01/2009 at 3:57 pm

    ohooo~ ada hdiah rupanya…hehe..ok2, nti rama2 bwat ya.=p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: