Home > kebajikan > beRjaYa juGak aKu!!!!!!

beRjaYa juGak aKu!!!!!!

haii kengkawan….akhirnya aku berjaya mendermakan darahhh!!!!!!! hakhakhak..bangger posenn ye lahhh dulu aku sokmo pk negatif bab2 derma darah..first sebab aku nih nampak jer berani padahal penakut nak mampus….
tiber2 bile aku diperkenankan untuk melakukan assignment tuk subjek akhlak….waaaaaaaaa cam nak nangis..walaupon hakikatnya ustaz aku tu bg pilihan tp yg satu ag tuh aku tak der hati nak watt…so ngan nekad aku pon nak wat gak derma darahhh…n hari ini bersamaan 25 januari 2009…aku dengan rasminya pergi menderma darahhh hakhakhakkk
hermm korang tak cy ker??? eeee geramm akuu…ok aku tunjuk bukti…hakhakhak adik aku ada snap beberapa pic…aku g ngan sepupu aku..rosy…hahah dier pon derma darah gak…n my buah hati pon ada temannn…waaa thanks syggg!!!!!!!!!!!!!

en ramLee memberi keterangan b4 aku n sepupu aku kena check darahh

no1 tuh darah aku..darah B…yg no2 tuh sepupu aku punyer darah O+

waahhh posing siot aku n rosy b4 doktor check hehe baru pas pendaftaran nihhh

dah naik katil tuhh semangat2 aku..ehh c kol sapa ek??? unit kecemasan ker?? ahakss

waahhhh siap berselimut tuh hahah..dlm hati takut gok tuhhh

eheks..senyuman manis yg aku bg sbb excited nak derma darahh haha

tu diaaa..darah aku yg keluorr..hahah…cair gak darah B ni ek???

aku dah siappp…rosy dlm proses…..

Advertisements
Categories: kebajikan
  1. 25/01/2009 at 8:56 pm

    cam best je derma darah nak gi gk r skali hehehee. hospital mane nih.

  2. 25/01/2009 at 9:09 pm

    Tak pernah derma darah, terima darah derma ade le…dulo2 masa ‘mengeluarkan’ baby…lepas ni jaga balik kesihatan, nanti buleh derma lagi…

  3. 25/01/2009 at 9:30 pm

    cik kmar: best la jgk..pengalaman baru dlm sejarah idup sy hahha..pening pale paa…ni pon duk hanyut ag..gagoh ag nok jalan heheh…spital besor ganu…unit tabug darah…baik2 nurse kat situ hehe

  4. 26/01/2009 at 10:02 am

    yeee berjy derma drh.. waaa, bgus ayg abg.. beramal kebajikn.. 🙂

  5. 26/01/2009 at 10:16 am

    abg biler ag nok derma??? gie teman ayg semangat ngakk hakhakhak

  6. 27/01/2009 at 9:15 pm

    hehe.. emm pnderma drh O ada doh.. c.. hakhak

  7. 28/01/2009 at 9:02 am

    waa alasan abg r tuhh hekhekhek

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: