Home > koLeksi > mY neW shoes!!!

mY neW shoes!!!

cantek tak?? ke nampak mcm org tua kaler dier??? aku jarang beli kasut kaler coklet tp td aku tgk cam cantek plakk so aku kebas rr (aku byr weii) heheh…hermm ok tak??? kasut aku baru beli nihh…baru berusia sehari (start tarikh aku beli arini 24 jan 2009) hekhekhek

ni kasut baru gak..tp ada kat hostell baru seminggu beli…hehe…yang nie waner itam…kehkehkeh…tp besar skit..but kalo aku pakai ok je..tak der la kasut sampai dulu dr tuan hehe..

sem nih aku giler kasut waaa tu lah aku..kalo gie jejalan mata aku mesti menjamu kasut n begg waaaa my hobbiess actually kuang3x…..

Advertisements
Categories: koLeksi
  1. 24/01/2009 at 3:09 pm

    wah3.. bukan main memborong kasut ye. ura pun tak bl kasut ag sem ni.. hehehe.. beli kan ura 1.. ley?? hihi 😀

  2. 24/01/2009 at 3:14 pm

    a`ahh ler ura..ha ngah giler kasut…ada satu ag desgn tak sempat nak snap haha

  3. 24/01/2009 at 3:39 pm

    hahaha.. ha ni kan.. hobi baru eh?

  4. 24/01/2009 at 4:48 pm

    tak gak….dari dulu ha memang suke kasut..tp kat kusza mana ada org bergaya g2 waaaa….duk utm hbs rr hehe

  5. 24/01/2009 at 7:39 pm

    cantiknya…. i luv shoes…

  6. 24/01/2009 at 8:23 pm

    hazlin: hehe jom2..sy pon minat kasut2..lagi2 sem depan nak praktikumm adeh laa…

  7. 25/01/2009 at 5:00 pm

    tak pyh beli ura.. amik yg farha je.. hakhak.. ayg abg beli ler 2 psg lg wat LM nnt..hehe.. lv u syg.. stdy smart..

  8. 25/01/2009 at 6:42 pm

    abg: waaaa nanti2 ler slow2 beli hehe tak leh main borong jer…ikut mood gokk…sapa sokong??? hakhkahka

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: