Home > random onlyy > ranDoM….

ranDoM….

comel tak??? hehe ni anak buah aku yg no4…full name?? tak yah lahh aku panggil amilin cyggg heheh…sebb dier comel…..tgk dier rasa syg sgt hehe…dah la muka pink2…waaa gerammm…rase nok kenyekk2 jerkk hhuhu….

kolej 13??? heheh sj mengglemorkan kolej aku nih…actually full name koleh aku KOLEJ DATIN SERI ENDON…short name KDSE….tp tak silap aku tak dirasmikan lagii so masih kekal nama KOLEJ 12&13…n aku ditempatkan di kolej 13…not bad..aku suke…sem nih merangkap thn k2 aku duk situ…hehe…so welcome to mu sweett roommm…kat belakang tuh jerkk kuikui

haa….ni sapa ek??? waaa ni ler buah hati aku….nama dier??? rahsia ahaks…ala aku da penah sebut b4 this..so mls nak ulang ag..hehe sekg keje dier menganggur sepenuh masa ahak (aku r yg bg gelaran tuh)…tp dier ngah tunggu posting…sabar eh bang…insya-allah tak lama lagi dpt lah tuh….amiinnn…LOVE U…


waaa…tekejut aku…tetibe berpurdah la pulakkk ahaks…ni time aku buang tebiat..nak tahu masa nih kul wape??? hehe kul11 mlm…aku pon tak tahu napa tetibe bz duk testing tudung memalm buta…adeh laaa…nak wat fesyen tudung lainn kok lain lak jdnyee hehe…hermmm ok tak??? hehe

Advertisements
Categories: random onlyy
  1. 23/01/2009 at 7:24 pm

    hai? hemm sape yg brbaju putih 2? šŸ™‚

  2. 23/01/2009 at 9:26 pm

    entahh ek..sapa takk…suke ngakk lalu depan umohh hakhakhak

  3. 24/01/2009 at 9:41 am

    lalu dpn rmh sbb nk g ngajor..hekhek.. šŸ™‚

  4. 24/01/2009 at 9:57 am

    hehehe.. ooo.. abg arol intai ha eh?? tak ley tgk ha.. tgk bumbung umah pun jd laa.. wakakaka..

  5. 24/01/2009 at 10:40 am

    a`ahh ura..kemaruk hakhkah…

  6. 24/01/2009 at 3:01 pm

    hahaahaha.. abg arol intai ha eh.. pndai abg arol eh.. hakhakhak

  7. 24/01/2009 at 10:52 pm

    hahahahahahha. knal sgt2 lelaki tu ok. LOL

  8. 24/01/2009 at 11:11 pm

    aii cik kmar kenal ek…kim slaam ehh hakhak….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: