Home > kebajikann > __deRma DaraH__

__deRma DaraH__

salammm..hari dah mlm..mata dah ngantuk…tp aku tetap kat cc hakhakahk…biasa r…lepak2 cc…walaupun this week ada test etika wakaka…sengaL tol aku sem nih..duk ngadap tenet jerkk huhu..

hermm derma darah..pergghh tak pernak2 aku derma darah..kali nih..cuti sem kali nih aku nekad nak derma darah…waaa takut gakkk…tp aku nekad..

pelik toll…nak tahu ker napa?? waaa sbb assignment laaa…waaaa ustaz othman napiah kata..sapa2 yg dermah darha..then potostat kad tuhh anto like assignment dapat 10 markahh waaaaaaaaa..tp ada cara ke2..kena wat keje amal..aku bukan tak nak wat tp sem lepas aku dah ada pengalaman tang keje amal..sop aku nak berkhidmat tang derma darah plak….

harap aku kuat…aku kena tukar niat..insya-allah aku ikhlas nak derma barah aku…n niat ke2 sbb assigmnent hakhakhak…ye lahh 10 markah tuhh…so dlm dpt markah tak salah aku beramal jariah sekali dlm hidup aku tul takk

kalo pk2 balik ramai yg sakit menantikan darah yg amat2 mereka perlukan..jgn plak derma darah kat nyamuk waaa….tension aku biler sebut nyamuk..rasa nak fire jekk!!!!

soo..kwn2 doakan aku niat yg suci ini huhu….insya-allahh semuanya selamat kann hehe caiyokk farha!!!!!!!!!!!
Advertisements
Categories: kebajikann
  1. 20/01/2009 at 12:17 pm

    waa.. ade ke asigm jenis gitu.. mcm2 hal laa asigm ha.. hmm.. klu ura dapat asigm gitu.. mati katak laa ura.. bert da 36kg.. mana nak derma darah.. aku pun tak cukup darah.. hakahakhak.. nk derma darah kena bert 45kg ke ats.. huhu..kesimpulannya.. jgn wat asigm gitu bila anda da jd lecturer.. ni utk keadilan sejagat utk org yg mcm ura.. wakakaka

  2. 20/01/2009 at 10:00 pm

    tu lah ura..rugi tak masuk utm..a`ment pelik 2 jek haha…jom tukar u..leh blajo com..waa caam ha belajo bahasa gubahann..best giloss…minat siot subjk tuhh

  3. 23/01/2009 at 6:35 pm

    hiks derma darah utk dpt mrkh. menarik gk. xpnh derma drh lg nih.

  4. 23/01/2009 at 7:07 pm

    jom la kmar..teman sy ari ahad nih hehe…isau gak nih tp tuh lahhh nama pon a`ment kangg waaa kuatkan semangat jek hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: