Home > Uncategorized > umet aKu~~~

umet aKu~~~

aii..ni aku nak story skit…awal2 aku masuk UTM lu… 1 Julai 2007…otak aku blur2 gak..yer lahh mcm2 kepala otak aku nih.. mcm mane ler kwn2 aku nanti, mcm mana nak idup kat dlm utm nih…lagi2 plakk famly aku dah berpindah kat ganu…huwaa tinggal aku sowang2 kat jhr…di bumi yg pernah aku duduk selam lebih kurang 6thn wif my belove family…
tp sebaik sj aku melagkah in my new room..aku jumper some1…hehe berkenalan ler kononyer….heh tu ler umet baru aku..n tak sangka aku serasi ngan dier..sbb aku sekelas ngan die n sama2 kemasukan diploma….. hehe…

nama dier nazirah…nama terengganu dier (aku yg mengterengganukan nama dier huahua NAZIGHOH HAMDANG) hakhakhak…tp aku panggil kakziera je..sbb dier memang kakak dr aku..so aku still hormat dier as my sis..
syukur sgt…aku jumper ngan dier..ye lahh bukan per..silap pilih kawan kita yg tersilap langkah..alhamdulillahh doa aku termakbul dipertemukan ngan seseorg yg sealiran ngan aku…
thanks kak…sepanjang sy bersama akk….mcm2 perkara yg kita wat sama2…heeh..abadikan kenangan tuh tau…sem depan kita LM…huwaaa sy tak leh idup kalo tak kaco akk dlm seharii..so sy kena persiapkan diri awal2 ahaks….
pic kenangan aku bersama ngan kakziera yg kat atas tuhh..as my umet, as my classmate also n paling special as my bestfriend in UTM….heheh
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/01/2009 at 4:45 pm

    hehe, kwn molek cyg yer.. jgn baloh doh.. waaa nnt LM msti ayg rindu kzira ek..hekhek

  2. 18/01/2009 at 6:51 pm

    ho lahh tua dohh takkan nok gocoh ag hehe…tu r..ayg sokmo kacodier..tup2 kalo ayg tak sama LM waaa rindu tuhhh

  3. 18/01/2009 at 10:19 pm

    akak ssh nk ada besfren…pernah la menobatkan seseorg tapi akhirnya……wah sedih la tetiba..

  4. 18/01/2009 at 10:21 pm

    akak ssh nk ada besfren…rasa cam serik pulak…pnah dulu menobatkan seseorg tapi….wah sedih lak tetiba…

  5. 19/01/2009 at 9:19 pm

    lina: kak…hidup nih memang begitu..kita kena terima hakikat yg manusia nih bermcm2 ragamm huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: