Home > Uncategorized > pRo-MahasiSwa

pRo-MahasiSwa

huwaaaaa pro mahasiswa!!!!! hakhakhak…aritu aku luper tarikh…perghh hangat gilerr kempen yg berlaku kat UTM tau…ermm luper nak bgtahu..aku dak UTM skudai…
ermm dak kelas aku 2org masuk..aku sokong gak..asalnya aku tak phm per2..pro mahasiwa lahh n yg satu ag tuh..sbb aku memang tak penah phm konsep pilihan raya wahahah sengaL tul aku nih…
tp tu lah..dak kelas aku menang hakhaklhak..congrat syahir n faiz..kakha tumpang glemor jekk hukhuk…
tp sejak2 2hari nih aku dah fhm dah skit2…tp kalo aku pk2 wat aku pening..so aku wat bodoh je..yg aku tahu kwn aku dah menang hakhakhak…
kalo kowang nak tgk kegamatan yg berlaku just klick kat http://promahasiswautm.blogspot.com
hehe..k lahh…harap ada perubahan yg berlaku yer….waaaaaaaaaaaaa AKU NAK SETIAP BILIK KAT KOLEJ ADA CABLE TENET!!!!!!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/01/2009 at 12:09 pm

    salam.saya dah jd followers blog awak.selamat berkawan yer.sudi2 la jenguk dan komen blog saya juga!!:))salam ukhwah.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: