Home > Uncategorized > … simBoLik 9109 …

… simBoLik 9109 …


aii saja nak membykkan entry…td kelas tetibe otak aku melayangg…fuhh nampak sgt tak tumpu belajo hahah…


well..for ur information aku memang kuat beranagn hehe…td aku duk berangan ngan ngan no 9109..heheh no tu tak cantek pon..tp kerna dia…hahah tetiba teringat kata2 yassin…kerna dia..heheh…


ye lah kerna dia …simbolik 9109 nih akyu yg beranagn haha…tp aku tak menaruh harapan yg tinggi sbb aku takut pisang berbuah 10x..huh..tahu napa…sbb kalo pengalanam yg lepas dah cukup wat aku merana…so kali ni aku nak bhgia…jadi aku bernagan je lah n byk2 berdoa…


k lahh sj je nak melalut2 skit hakhakhak

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 15/01/2009 at 5:05 pm

    abg arol… lepas ha habis bljar cepat2 pinang ha.. hehehe..sempat berangan.. ingt tarikh putus ngn ri ek?huhu

  2. 15/01/2009 at 5:32 pm

    igt…tp tu lahh..yg ha tahu tarikh tuh simbolik..memang sedih ngan no tu tp no tu gak wat ha terus melangkah…huhu

  3. 15/01/2009 at 8:25 pm

    tu tarikh keramat ker??nk kawin nnti jemput la yer…

  4. 16/01/2009 at 8:04 am

    ishh mana der keramat…tak elok ckp bab2 keramat nih hehe..tarikh igtan jehehe

  5. 16/01/2009 at 5:20 pm

    hahaha.. tarikh 2 tak keramat.. hrikh tu berhantu.. jgn pilih tarikh tu utk ape2 events sekali pun.. wakakaka..

  6. 16/01/2009 at 9:36 pm

    waaa…ura jgn onar eh..ha pok pale kangg waaaaaaa

  7. 17/01/2009 at 2:05 pm

    Smg dgn no dan tarikh tu, ayg&abg melangkah n meneruskn hubungn cinta hingga ke akhir hayat dan bykkn brdoa semoga Allah merahmati hubungn kita brdua.. 'Syg Pada Kekasih, Kasih yg Kekal Abadi Selamanya… I'Allah.. Love U Soo Much..

  8. 17/01/2009 at 2:44 pm

    waaa…terharu aygg hekhekhek

  9. 20/01/2009 at 12:28 pm

    waa… abg arol sgt romantik.. huhu.. terharu jugak.. wakakaka.. nk suka abg arol jugak laa.. hakhakhak..p/s : smg kekal.. abg arol tak jg ha ngn baik.. ura pok palee.. kuangkuangkuang..

  10. 20/01/2009 at 10:06 pm

    pesanan penaja dr ura kuang3x…jaga2 bangg ura gune taktik lama nak ngorat ahaks…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: