Home > Uncategorized > BoikoT iSraeL!!!!!!! JAHAT SGT!!

BoikoT iSraeL!!!!!!! JAHAT SGT!!

fuhh berita sekrg..israel jahat!!!!!!!!!! tu je yg aku leh luahkan…ya allah…setiap kali tgk berita, tgk paper..hati aku mesti sebak…kejammnye Israel…manusia bertopeng binatang!!!

sedih tgk saudara Islam kita dibunuh sewenang2nya…kadang aku rasa bersalah kat diri sendiri..aku masih mampu nak tido nyenyak…nak ketawa…nak berjalan2 ke sana ke mari…tp bila kita fikir sejenak..saudara seIslam kita di sana…mereka terus berjuang menyelamatkan diri, hidup dlm ketakutan, anak2 kecik dibunuh..anak2 kecik kehilangan mak ayah..ya allahh…

ya allahh aku mohon kepadamu, kau selamatkan saudara seIslam ku di sana..aku yakin..mati mereka sebgai seorg yg SYAHID!! besar pahala mereka…

kepada REJIM ZIONIS….waaaa geram!!! berhati binatang…herm menurut sumber yg boleh dipercayai..kaum ISRAEL nih mempunyai kitab mereka tersendiri iaitu KITAB TALMUD…dlm kitab tuh ada mengatakan “selain drpada kaum Israel adalah binatang, jadi darah mereka adalah hala”

eeee…bangang tol!!!…patut lahh berita terkini mengatakan mereka mengumpulkan rakyat Pelstin di dlm satu rumah dan ditunggu utk diSEMBELIH!! ya allahhhh..penyeksaan apakah ini???

bgn lah semua…boikot brg2 mereka…kita tak mampu nak melawat dr segi fizikal…tp sbg MUSLIMIN..kita tetap ada senjata kita sendiri..iaitu berdoa..igtlah wahai shbt sekalia…doa org yg terniaya adalah dimakbulkan..insya-allahh amiinn…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 13/01/2009 at 9:07 am

    Jom sama-sama kita do’akan kesejahteraan mereka yang terkorban dan do’kan kekejaman tentera yahudi ini akan dibalas oleh Allah.

  2. 13/01/2009 at 11:54 am

    slamat tinggal wahai mekdi ku…mampukah aku?sob…sobb…

  3. 13/01/2009 at 12:05 pm

    hmm.. amin ya rabbal a’lamin…

  4. 13/01/2009 at 1:27 pm

    rama2: ai miss rama2..takper kita berkorban tuk saudara seislam kita

  5. 13/01/2009 at 1:45 pm

    Ameen.. Samelah kita doakn kesejahteraan mereka yang trkorban, semoga roh mereka dicucuri rahmat.. same2lh kita doakn agar tentera Israel trkena bala dan blsn dari Allah S.W.T..

  6. 13/01/2009 at 1:48 pm

    ameen..

  7. ai
    13/01/2009 at 2:41 pm

    MMG DOWANG SIAL!!!!!! ;I

  8. 14/01/2009 at 8:55 pm

    salam..say peace no war!

  9. 15/01/2009 at 10:45 am

    yaaa peace for warr!!!!!

  10. 15/01/2009 at 8:32 pm

    byk benda yg i guna jenama US..tp skrg i dh bijak memilih..baek i maju kan MALAYSIA dr i maju kn negara US tu..mmng patut di boikot pn…smoga ALLAH membalas kekejaman mereka…

  11. 16/01/2009 at 8:07 am

    tul tu wanie..sekrg pon sy ada ag brg2 tuh tinggal nak perabih jer..after this dah tak pakai kot…

  12. 16/01/2009 at 5:27 pm

    bagus3… hehe.. sume da insaf.. alhamdullillah..

  13. 16/01/2009 at 9:38 pm

    ura insaf dok ag??? kang ha gie wat spotcheckk siap ura masuk lokap ciptaan ha huahuahua

  14. 18/01/2009 at 10:25 pm

    Uuuih..marah tul!…Byk bersabar….kalau duk boikot pun yg xde keje nanti kawan2 kita gak….cian keluarga diorg…(byk gak kawan2 kita keje kat tmpt yg nak kena boikot tu)…ape yg leh kita buat pun..berdoa agar peperangan selesai.percayalah..p/s: cuba try baca blog karipap…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: