Home > Uncategorized > naSib MaLang huwaa =(

naSib MaLang huwaa =(

hey guys…
aku pon tak tahu napa…
aku rasa aku mcm bernasib malang jerk..
lagi2 minggu nih…
ye lahh
dah la laptop wat hal..
10mint mati n restart sendiri..
nak keje pon susah..
pas tu port wireless jem terus…
aku nak search tenet kat bilik pon tak leh…
yg apling aku bengang after format latop…
hbs jem latop aku..korang tahu napa??
ok..window tak ori, acer power pon tak ori..
function kat laptop aku yg dikawal acer empowering tuh jem gak…
geramm sgt aku..nak marahh kat abg cc…
dah sound pon…cuak gak muker dier…
dah suh bekki tp still sama…
waaa rase nak menangis tau takk
dah la assigmnent dah muka menimbun…
adehh laaa sabor jerk lahh
pas tu td aku gie fakulti jap..
nak jumper lec BI…
aku park motor kesygan aku tuh kat CCICT…
ccict tuh pusat tenet kot haha..aku pon tak tahu nak explain apa tu ccict…
yg aku tahu ccict UTM nih terbesar di asia tenggara…
waahh bangger seposen hakhak…
opsss…back to citer asal..
aku nak ckp nyer masa balik tuh aku tgk ada kertas kat motor aku..
aku bajet [pamplet nak ngundi..
maklum ler ngah hangat berkempen raih undi…
sekali aku tgk
waaaaaaaaaa SURAT SAMAN!!!!!!
adehh tension aku…
dah la rm25…
alasan pakguarg tuh kata aku salah parking…
adeh laa..b4 this aku park c2 tak kena pon…
bengang tol aku…
so kesimpulannya…
minggu nih minggu malang bg aku…
hope next week aku kembali hidup secara normal..
waaaaaa
hehe
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 09/01/2009 at 1:05 pm

    Farha…sabar banyak-banyak..ujian tu..

  2. 09/01/2009 at 1:26 pm

    huhu.. saboo laa syg.. sabo laa ha ye.. my b tuhan nak uji ha sbb nak bg ha sesuatu yg sgt bnilai..sape tau kan..? kdg2 rahmat Allah 2 dtg selepas kita bjaya atasi segala dugaan yg ade..so sabo itu adalh rahmat.. 🙂

  3. 09/01/2009 at 1:51 pm

    waaaaaaaabengang nyer die..sabo jer la..ermmm pak guard nie kdg2 sajer2 jer nk saman..suka ti dorg jer..jom kite saman dorg plak..hehe

  4. 09/01/2009 at 4:54 pm

    kaktirana: a`ahh kak memang ngah bersabor..n ada lagi ptg nih sesuatu yg mengjutkan sy waaaaura: huwaaa..ura ha tolong transfer kat ura deh hehewanie: yu lah..jom kita pakat ramai2 saman pakguard plak…geram tau..misai tebai je lebeyy akal tak dakk waaaaaa

  5. 13/01/2009 at 12:07 pm

    meh transfer.. meh3.. huhu 😦

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: