Home > Uncategorized > akHirnYer….

akHirnYer….

ptg td aku senggugut..pepham le sakit pompuan..waaa malus jap haha…tp hal nih memang dah diketahui lelaki kan hehe..

k…ptg td aku pon tido ler..sbb tak tahan sakit….bgn tido aku tgk byk ler msj…lagi2 dr buah hati aku tuh…hermmm tak puas2 anto msj ye bang hehe..tak pe..kalo ayg reply dehh…ehh melalut laaa…

ni aku nak bg tahu aku dptmsj dr ex-fience aku…hah?? EX-FIENCE??? hehe korg mesti terkejut kan…hermmm sebenarnya aku pernah bertunang…satu ketika dulu aku happy tp sbb konflik yg aku sendiri pening nak story akhirnya kami putus….dan secara rasminya… 9 jan 2009 hari jumaat umi aku pulangkan cincin tuh kepada pihak laki2…kami putus secara baik…tak der jodoh…

so…aku dah free waaaaaaaaaa…cam burung yg terbang kat angkasa tuh…gembira??? boleh lahh sbb byk sgt prob sepanjang aku bertunang..kisah gembira tuh hanya sementara…aku rasa terlepas beban sebelah kepala aku nih….wow!

itu yg aku rasa…entahh…ada pk ni sebahagian perjalanan hidup aku…dah termaktub dlm buku aku…jadi ini lah yg aku lalui sekarg…LIFE MUST GO ON….setuju tak?? sapa setuju senyum sendiri waaaaa….aku tetap ngan diri aku sendiri huhu…

tp dlm ms yg sama aku ada dia…ya dia yg berada di sisi aku sekrg..korg tahu sapa??? ala yg dlm pic aku tuhh…..jujur aku syg dier..harap dier bersabar dan fhm situasi aku…thanks syg……

eh eh eh berjiwang plak….k lahh ni lah story terbaru aku….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 09/01/2009 at 9:54 pm

    hmm.. rinilaa rasmi ha da tak de pe2 ngn ri?? ura harap ha ley byk2 bersabar.. my b ada hikmah di sebalik nya..

  2. ai
    09/01/2009 at 10:20 pm

    moga kekal bahagia… ;P

  3. 10/01/2009 at 12:06 am

    hargailah yg ade tuh..mcm cik amoi ni,xde sape nak.sob sob='(nak lari jauh2 lah camni..

  4. 10/01/2009 at 1:15 am

    uwaa, mjalinkn hbgn di kala dlm tempoh ptunangan?

  5. 10/01/2009 at 10:18 am

    waaa…rama2…tu r…kebetulan masa ngah konflik tuh aku rapat ngan seseorg…entahlah…masalah aku dlm bertunang bukan sbb org ketiga tp ada sebb lain..memang konflik sgt…so bile dah terlerai gini..aku rasa lega sgt…sbb aku tak sakitkan hati org yg aku syg dah..jadi aku terima segalanya ngan redha….

  6. 10/01/2009 at 2:25 pm

    hmm,bgus3…smoga lps ni sntiasa bbahagia 4 ever n ever la ya…=p

  7. 10/01/2009 at 5:34 pm

    love u syg…

  8. 10/01/2009 at 5:37 pm

    abg syg ayg…

  9. 10/01/2009 at 5:42 pm

    abg syg ayg

  10. 10/01/2009 at 5:59 pm

    waaaaaaaaaa..jiwang nyer die..ermmm wat pe b’sama kalo asyk ade mslh jer kn??sy pnh lepas kn org yg sy cinta coz kalo ktorg still b’sama tp ktorg akn ada mslh..ermmm but i’m happy now with my new bf..heheeeesmoga bhgia!!!

  11. 10/01/2009 at 7:08 pm

    rama: insya-allahh aku dah lega n heppy sekrg..cume masalh study je hehe..tu memang dr dulu tak hbs..adat org belajao kanggwanie: waaa….hope awak pon happy sokmo hehe…abg: tu dpt je sent hehe..love u cygg

  12. 11/01/2009 at 12:31 pm

    semoga bahagia…salam singgah

  13. 11/01/2009 at 2:36 pm

    abg brdoa pada tuhan moga hubungan kita bahagia & kekal selamanya.. ape yg penting kita kena happy, I'Allah kita tenang sentiasa.. moga tuhan satukn kita.. ok syg, study hard, syg abg boleh berjy.. jd cikgu yg brdedikasi dan rjin..jgnlupa kat abg ayg.. keep me in ur heart.. lv u soo much.. ok syg 🙂

  14. 11/01/2009 at 10:10 pm

    ermm no comment.,

  15. 12/01/2009 at 10:30 am

    abg: iyeer cyg…hope so…tunggu ayg tau…m. azli shukri: tq…

  16. 16/01/2009 at 5:32 pm

    time kasih pd ri yg telah berikan ha kebahagiaan ngn abg arul.. hehehe.. terharu nyeeee….abg arul.. so sweet.. wahahahaha..

  17. 16/01/2009 at 9:40 pm

    waa ura..ha lagi terharu hakhakhak…abg….love u so muchh….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: