Home > Uncategorized > aKu daH muLa bZ!!!

aKu daH muLa bZ!!!

assalamualaikumm dan salam sejahtera…

huwaa….kehidupan seprg student aku sem nih dah bermula…aku dah mula dpt tajuk2 assignment…yg dah kompom tajuk EKONOMI ISLAM dan ENGLISH….adoii laa…tang Bi aku lemah skit..hehe kena wat proposal maaa…nak cari lec asik bz jekk huhu next week dah kena bentang..

ekonomi plak satu hal…tgk tajuk panjang giler n umum lah tuhh…tp td aku dah jumper lec…dier dah terang…n masih2 nanti wat draf pertama n discuss…pas tu tunjuk kat ustaz semula…hope segalanya ok hehe…

waaaaaaa tu baru dua..tak masuk subjek BAHASA GUBAHAN ag…haaaa cita bab subjek nih…mesti korg pk aku amik sains com kan..tak…aku bakal ustazah…tp UTM satu2 nyer U yg menawarkan sbjek com di mana bakal2 ustazah yg dikeluarkan dr UTM nih boleh gune com n gogah2 com..hehe aku memang minat bab2 nih…sem nih subjek nih lebih kepada wat pembangunan perisian yg berkonsepkan pendidikan..huhu..excited gakseposen tp byk keje…ada 4projek..2individu n 2 by group..hope yg satu group ngan kakha tuh dapt bg komitment ye..kita sama2 belajar tau hehe….cayoookkk!!!!!!

k lahh ada ag subjek lainn tp tak kompom tajuk ag…waaa jem2…tak per kalo aku berkesempatan aku edit je entry baru k…daaaaaaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: