Home > Uncategorized > seNyum lahh wahAI SAyANGkU…

seNyum lahh wahAI SAyANGkU…

morning guys..if korang bc blog aku di waktu pgi…tp waktu lain korg ubah2 sendiri lah ye hekhek…

senum lah wahai sygku…tu je yg aku nak coretkan….korng pon tahu senyum itu satu sedekah…tgkk…senang nyer nak dpat pahal..dengan senyum pon kita dah leh dpt pahala..tu lah kasih Allah terhadpa hambanya…

tpkan aku pelik tgk org yg jenis tak pandai nak senyumm…hah…aku senang jerkk…kalo ko sendiri yg susah nak senyumm..lantak pi lah heh..yg ppenting aku dah senyumm tp sakit ati gak kalo kita senyum kat dier , tp dier tak senyum kat kita balik ek…waaa tensionn seposen hakhakhak..

hermm org kata…senyum itu pengubat duka…ye ke?? korang leh terima tak kata2 tuh…bg aku boleh lahh..sbb dengan senyuman hidup kita mudah sbb org tgk tak sakit hati…muka pon manis..haaaa cam ura ckp leh awet muda ahaks…ha pegang tuu ura..lagi2 ha nih hakhakhak….

duka hati nih kadang susah nak rawat…bukan kadang tp memang susah nak rawat..cara paling senang kita tak yah pikir sgt n mudahkan diri kita dengan senyuman..rasanya tak de org marah kalo kita senyum kan..tp agak2 lahh kalo nak senyumm kang org tgk duk senyum jerkk lain plak jadi nya hakhakhak…

waaa kau melalut di pagi hari..maklum ler ust tak masuk so aku lepak cc jap kehkehkehk…k lahh nak jenguk blok urg lain pakk…..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/01/2009 at 9:24 am

    klu mase tido pun kita senyum ok tak? 🙂

  2. 05/01/2009 at 9:42 am

    rama2 x suka klu senyum kat someone tu tapi dia ble bwat bodo je…rasa cam nak sepit je hidung dia ngan sepit kain..

  3. 05/01/2009 at 1:39 pm

    hmm.. senyum3.. pg senyum.. ptg senyum.. mlm senyum.. siang senyum.. tdo senyum.. mana2 pun senyum.. waaa.. da giler senyum.. hahaha..kesimpulannya.. senyum2 laa sokmo.. sbb senyum tu.. ley dpt pahala utk kita kt akhirat kelak.. tul tak murid3?? hehe

  4. 05/01/2009 at 5:32 pm

    erieq: ermm jap kalo senyum time tido means ngigau eheks…boleh je..ko lah wat lu hahahpink_butterfly: tul tu rama2…nyampah gak…sombong org g2…pe salahnya senyum balik..huhuura: tul tu ura cyg hehe…ura r giler senyumm…ngah baca blog ha pon senyumm hahah tgkkk tu duk senyum r tuhh wakakak

  5. 05/01/2009 at 6:43 pm

    eleh.. tak nak senyum doh.. 🙂 hakhakhak..tak pe klu giler senyum.. jgn giler bnda lain sudah.. wakakaka

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: