Home > Uncategorized > ohhh…My LopLy MoTorr…..

ohhh…My LopLy MoTorr…..

semalam….hermmm bersamaan 3 Jan 2009….hermm org ganu panggil mareng….lebih kurang n sama makne ngan semalam….jdi kalo sapa2 org ganu…kalo aku kabo…mareng dier tau r tuhh semalam….waaa melalut dohh hahah…k k aku focus pd yg asal hekhekhek b4 that…ASSALAMUALAIKUM…..

ok salam dah diberi hehe…ni aku nak stoRy pe yg berlaku mareng or semlm eheks…aku b4 tu tak lena tido igt motor aku kat workshop (walaupon aku tido siap mimpi ahakss)..so esoknya means semlm ler tuhh pas asor aku ajak umet aku gie kat kedai di mana motor aku dirawat dengan jayanya har3x….

sesuai je sampai di sana..(ewahh bhs puitis tuh kehkehkeh) aku disambut oleh uncle yg menjaga motor aku tuh haha…..bengong haku sj guna bhs best2 skit…hakhakhak…mula tuh aku cari2 gok motor aku kat mana…uncle tu tunjuk n ckp, “aya amoi…ini tayr motor tak boleh nak baiki maa…itu dlm sudah rosak…”
aku ngan maintain berkata, “owwhh ye ke uncle..tak pe lahh…sy pon dah kol ayah sy…sy nak tukar sport rim n tayr yg tiubless tu uncle….” “owww amoi mahu yg tu ye…” “iye uncle…berapa ek??”
uncle tu ngan confident ckp, “itu 2latus lebih lah…” “ok uncle lama ker nak tunggu”
“sekijap saja…amoi tunggu ya…”
waaa aku pon tgk ler 3org uncle tarik motor aku haha…then aku chow jap gie cocok duit…huhu sj stanby sbb rim aje dah berapa kan….thenn tunggu punyer tunggu adehh laa lama nak mampus…magrib baru aku balik…sbb napa aku pon tak phm sgt haha…ehh aku baru terigt yg aku nak rim putih..kat kedai uncle tu tak de waner putihh so dier gie amik kat kedai lainn…

waaa tgk ler motor aku…umet aku kata “motor Ha diperkosa” hakhakhak

ni plak sport rim motor aku hehe..cantek tak???

bab memasang lakk satu hall….yg tayar depan tu kejap je….yg tayr belakng tuh cam de msalh skit…aku ngan sabr tunggu ler…. kat magrib gak tauu….takper demi motor aku yg tersyg aku tunggu je sbb dah alang2 nak siap kan..tak de lah 2x keje….

uncle yg handle motor aku…waa bekki jgn tak bekki

waahhh 2org sekalo yg gogah motor haku hekhekhek…TQ uncle~~~

waaaa bile dah siap memang aku puas hati…ermm nak tahu sume berapa??? aku sempat tgk dier tulis yg rim motor tuh RM280…pastu aku trade in rim motor lama aku…waaa dier amik rm20 je…adeh laa…so campur ngan service tukar plug, myk itam, n apa2 yg berkaitan…so sumernyer rm305….waaa ketor tgn nak bayr tp tak per…puas hati…comey motor haku har3….

tadaa…..hehe ni aku snap kat parking depan blog haku~~~ngeee~~~~

ni plakk aku snap dekap skit hehe…waaaa bagger aku…leh merempit hakhakhak

p/s: ura!!! bile nak naik motor ha yg berwajah baru nih hakhakhak….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 04/01/2009 at 4:27 pm

    wah..cntik nya rim motor ha.. hehe.. kenan3.. hehehewaa… tak aci.. nnt org lain mesti rasmi dulu.. ura nak naik lu.. baru org len leh naik.. wawawawa..bila nak rsmi eh? ntahlaa..huhu

  2. 04/01/2009 at 4:40 pm

    haiii…comey motor ayg, brwajah baru..hehee..leh ler nek same2 nnt..waa

  3. 04/01/2009 at 4:42 pm

    haii syg.. waaa motor bwjh baru leni..hekhekk comey

  4. 04/01/2009 at 4:42 pm

    haiii syg… motor dah brwajah baru..waaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: