Home > Uncategorized > I LOVE U

I LOVE U

Love Myspace Comments
MyNiceSpace.com

waa….entry aku romantik maaa…hakhakhak…ucpan i love u tu kadang org kata amat mudah untuk dilafazkan…kalo ang lelaki yg suke main2 pompuan “i love u” tu mainan bibir dieorg je…

hermm agak2 napa ek…sekrg ni “i love u” u org dah pandang remeh…sian kat “i love u”…ahaks..

ok…bg pendapat aku…”i love u” ni satu pernyataan yg agak n boleh dikatakan sweet…means kalo kita beul2 memahami apa makna di sebalik “i love u”…

wahhh jiwang sehh mlm nih..ye lahh nak leas gian 5hari tak ngadap tenet katakan hakhakhak…

aku penah gak say “i love u”..bg aku tak semestinyer kat buah hati aku je…kat shbt aku pon leh ak…toL ak ura?? I LOVE U ura…ngeee~~~~ hakhakhak…kompom ada org jeles hakhakhak…eh eh..ura cenyumm laa…cutenyerr… ni nak say I LOVE U…selamanya hahahha….jgn marah ura….

Love Myspace Comments
MyNiceSpace.com

waaa…abg cyg nak gak ker.. k lahh kepada MOHD AZRUL FAJRI… LOVE U!!!…cyg abg sgt2…eheks…malu la plakkk org lain baca…ala bior laa…AYG SYG ABG….haaa makna nyer tetap sama ngan “i love u”…tol tak???

hermmm k lahhh…setakt nih lu…nanti2 free aku coret lagi hal2 yg mengarut dehh wahaha…byk ag story2 baru yg bakal aku story kan…hehe…

Love Myspace Comments
MyNiceSpace.com

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. asm
    02/01/2009 at 11:23 pm

    btuah sgh pakwe awk, hehehefollower me

  2. 03/01/2009 at 6:17 am

    I love you too….hehehehe

  3. 03/01/2009 at 6:55 am

    hehe.. i love u too haa.. waaaa… so sweet.. thnks..entry kali ni jiwa2 ye..ade pe2 ke ni? ura ngn smangat yg berkobar tlh mbuka tenet seawal jam 630pg utk menengok entry ha.. wahahaha..i love u itu universal..

  4. 03/01/2009 at 8:40 am

    haiii syg… buat ayg trsyg.. abg syg ayg..

  5. 03/01/2009 at 9:40 pm

    ura: waaa…smgt waja tuh awal pagi kehkehkeh…tq…wakakakazrul: iyer cyg..bile nak update blog cyggasm: nanti sy follw awak k…tirana: aii kak…i love u too waaaa

  6. 03/01/2009 at 10:44 pm

    hahaha.. mmg laa smngt waja.. da ha kata ade sesuatu ha tulis.. tak dpt nak tdo malam pun.. heheheso bagun subuh2 da on9.. hahaha.. ura baru perasan template ura ade salib. so.. ura kena tukar.. edit sume nya blik.. waaaa… byk keje lepas ni.. heheehe..

  7. 03/01/2009 at 10:44 pm

    asm : bertuah pakwe ha sorg ke? sy pun bertuah jugak.. dpt love istimewa.. hehehe

  8. 04/01/2009 at 2:28 pm

    ura: waa ura jeles wakak..im owes the lucky one waaa….owwhh patut ler tukar background…but so cantek maa

  9. 04/01/2009 at 4:18 pm

    wah… mana ade jelas.. hukhukhuk..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: