Home > Uncategorized > esOk baLik UTM…..

esOk baLik UTM…..

salam maaL hiJrah….1430H…hermm dan umo kita terus meningkat dan meningkat…sedarlah wahai kawan2 semua..huhu alim ler pulak…

fuhh…arini free skit..tp otak aku still pening2 ngan masalh2 yg aku tanggung..adehhh la..tak kesahh aku still maintain n cover ayu n maintain chubby ahaks….so entry aku pon mcm ala2 heppy n ala2 sedih wakakka…

esok balik UTM…means bermula la sem baru wat aku, n kebizian yg bakal aku lalui…bz ke??? cam entry aku sebelm nih…aku bz time aku wat assignment, wat discussion….n mcm2 berkaitan hal belajor….

tak sabar gak rasanya…tp bersediakah aku??? dpt ke aku kekalkan or naikkan result aku waaaaaaaa pk2 balik takut gak maa….10 subjek maybe aku bwk sem depan waduhhh….tak per2…dah 3sem aku dpt lalui…takkan sem nih aku tak leh nak wat…tul tak?? caiyok2!!!

hermm sem nih akn mencatat sejarah dlm hidup aku…sbb hermmm biarlah rahsia…kekadang ada setengah benda aku tak leh nak story gak…tol tak?? hehe well aku tetap aku….

esok naik bus kul830mlm…trans…mahal weiii tiket…myk dah turun tp tiket punye harga tak turun2…bengang tol aku….

ehh lupe nak citer…td aku gie shopping brg aku…hehe aku ckp kat ummi nak beli brg…ummi kata ok hehe…syok gilerr….nak tahu aku shopping per??? waaa brgan wanita lah ahaks..n kasut n beg…hermm dpt gak beg baru aku kali nih….hehe…tu je lahh

sok dr pgi dah start kena acking2 brg..takut tertinggall…n bile dah sampai sana..aku ada beberapa misi..nak tahu..ok aku cube list kan tp kalo ada yg tertinggal tuh…nasib r hekhekhek

1. bekki motor kesygan means service ler…ye lahh dah sebulan lebih tak jalan..huwaaaa
2. bekki laptop aku nih…adeh laaa aku tak tahu per mslhh so aku tawakl anto kedai suh bekki…
3. settlekan hal2 jadwal n subjek aku sem nih..ye lahh dak2 lepasan dip mana de jadwal sendiri…
4. pas settle motor…aku nak shopping brg2 bilik skit…phm2 ler nama pon duk hostell
5. n budget2 nak beli keprluan belajar…

rasenya tu je yg penting2 aku nak wat nanti…heheh
k kwan2 mungkn aku bz skit n jarang2 on9..kalo tenet ok aku on9 n aktif je kat blog nih…

k lahh…setakat nih dulu daa…..
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 29/12/2008 at 8:09 pm

    lega nya ura dgr ha ok.. walaupun dlam tak ok.. jnji ha ok skit dr tak ok.. byk punya ok daa..hmm.. ura harap dgn ke bz an yg melanda.. ha tak kan lupa kan ura..eh..ura tak de krdt sgt doh ni.. hehe.. klu tak reply tu faham2 ye ler..hehehe..ura harap ha akan btambah ok.. nnt pelan2 laa selesaikan masalah yg timbul tu yer..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: