Home > Uncategorized > eSok haRinYa…..

eSok haRinYa…..

salamm n morning..
haiii guys..tak der per coretannn…cume aku nak bg tahu korang…
ESOK (27dis) UMMI ABOH AKU BALIK
yeepppiiiiii
miss them very muchh…
diorg gie mekah..
aku igt aku…masa ummi aku kol yg dier nak ckp tarikh dier bertolak gie mekah…
13Nov…pergghhh mcm nak tercabut jantung aku…
mahu taknye…masa tu aku ngah final exam..tp kebetulann ngah gap 3hari..
so aku congak2 after paper 11nov mlm tu aku balik ganu…
tak kira penat ke apa…yg aku pk aku nak balikkk…
waaaa…..sedih gak masa ari nak nganto tuhh…
nangis gak lahh…
entahh masa tu aku cium ke22 pp umi aboh…sedihh hukhuk
sepanjang aku cuti semm….
aku duk ber3 je ngan adik aku..nur n ePi…
makcik2 aku selalu gak dtg jenguk….
tp aku tak kesahh..selesa duk umah sendiri kan…
n hari yg aku tunggu selama lebih kurang 40hari tu akan tiba esokkk
weee waaaaaa….aku lah org yg paling bhgia…hekhekhekk…
mahu tak nye…duk umah masak sendiri..puas2 masak mkn kedaii….
hehe…
k chow lu…nak kemas2 umah lak..
k
daaaaaaaaaaa
ni aBoh aku….hj Zakaria
ni uMmi aku..hjh Dasimah
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/12/2008 at 11:17 am

    semoga semua selamat. AMIN

  2. 26/12/2008 at 1:34 pm

    aminn..insya-allah..seluruh famly sy akan sampai ptg ni heh..mlm nie kecoh lerrr waaaa

  3. 27/12/2008 at 6:44 pm

    best yer..semuga parents selamat tiba..sedapnya kurma fresh n air zam2

  4. SAS
    28/12/2008 at 11:55 pm

    hmmtahniah kpd parents..bila lak pulo..aku nieh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: