Home > Uncategorized > Bz bZ bz BZ……

Bz bZ bz BZ……


bz bz bz ..herm ada apa ngan bz?? aku nak tahu gak..napa org bz??? time bz apa yg korg igt??? jap2 aku nak ty diri aku sndiri…

hermm napa aku bz?? time aku ada keje..like aku as a student….bz aku time bile wat asignment, nak wat preparation for my presentation, bz cri bhn n bz wat discussion..ermm selain tu aku free hehe…

tp aku nak ty kawan2..time biler korg bz??? ada tak kalo kawan2 or some1 nak contact korg, korg akan kata..”jap, aku bz nih”, tak pun “jap jap aku ada keje skit…kol balik eh…” hermm ada tak??? korg bz pasai per?? citer r…sbb setiap org tuh tak sma…

huhu…tp kan sebz-bz korg..mesti ada ketika korg akan igt something or some1…ada tak??? kalo aku mesti ada…sebz2 aku, aku tetap akan contct kwn aku Ura..walaupun die tak bls tp aku tak kesah hehe…sbb biler dier free kompom dier akan msj aku hehe…kalo kwn lain tak de plak…

eh2…jap…korg citer r..napa bz mesti ada dlm hidup korg??? bg aku bz tetap ada tp pepandai ler jgn samapi org sekeliling kita dilupakan…thas all….
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 25/12/2008 at 8:18 pm

    sy bz apabila sy sibuk…hehe, okey tak jwpn rama2 nih?menjawab khendak soklan tak? agak2 if jwb exam, ble dpt markah full tak ek?

  2. 25/12/2008 at 8:33 pm

    ermm sy pon kalo bz time sy sibuk ahaks..bolehh kita share mark deh haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: