Home > Uncategorized > maEn b0wLiNg!!!!!!!!

maEn b0wLiNg!!!!!!!!

“muker confident nak kalah wakakak”
weiii kengkwann….meh sini aku nak storyyy…adehh laaa…aku tak tahu napa…sume game kalo aku main mesti kalahh….waaaaaaaaaa gerammmm!!!!!!!!!!
memang ler adat permainan ada yg kalah ada yg menangg tp aku tak penahh menangg har3x…bangga gakk kalo aku tak de means tak der ler pengalah (pinjam ayat Vince AF1) hakhakhak….
ni lerr..aku gie main bowling ngan adik aku nor n abg aroL..waaaa aku kalahhh….tensionn tp aku tak kesahh sbb aku memang tak pandai main pon hakhakhak!!! bowling oh bowlingg…napa ler bola tu suke sgt jalan kat dlm longkangg huuaarrghhhhh!!!!!!!
but aku tetap enjoy…sekadrrr bersuker2..nanti dah start kuliahhh dah tak layan nak main2 nihh huhuhu

“tempahan di kaunter oleh dua org yg suke wat aku kaLahh”

“pose b4 balik ahaks”

“ngan mY sis~~stiLL wat aku kaLahh~~~grrrr”

“ewahhh pemilihan boLa~~~”

tu ler kesah aku antara aku dier dan hok tu (nor adik aku) wakakaak

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 24/12/2008 at 10:10 am

    hekhek.. mmg ha dilahirkan utk kalah main bowling ngn abg arol pun.. hakhakhak..setuju tak ?? hahaha.. jgn marah.. nnt kena jual.. hahaha.. tahniah3 dr ura sbb tak dapat kalah kan nur ngn abg arol..buat abg arol..tahniah200.. sbb tak dapat wt farha menang.. wahahaha.. marah2 ha??hehe.. jgn marah.. nnt tua..hehehe

  2. 24/12/2008 at 10:44 am

    kureng asem punyer membe…waaaatak per2 kang ha ajok ura main bowling kompom ngan ura masuk dlm longkang hakhakhak

  3. 29/12/2008 at 10:02 am

    alaa…ura tak pernah main bowling.. mana ura pndai.. pndai tgk ade laa. huhu.. wawawawa.. klu ngn ha.. mmg ura da tahu.. ura mmg kalah. (ayat sedey)jgn laa marah2.. hehehe.. nnt ura bljar gane nak pekong buoh nyor.. hehehe. pastu kita g laa main bowling.. wahahaha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: