Home > Uncategorized > keZen aku~~QisTina

keZen aku~~QisTina

hooo hooo…hakhakhak tiru gelakk santa clous jap..eh betul ke je g2?? waaaa tak reti nak eja hakhakha aleee lantak ler..asalkan aku pHam wakaka

ermm aku nak share story pasaii sepupu aku Qistina…2009 dier amik UPSR..heheke kezen sebelah ummi aku…rapat gak…arini 23Dis aku gie tgk dier wat persembahan…cuti sek nih dier ada ikuti pRogRam kursus BI…kat pusat bhs ganu..anjuran perpustaakan terengganu…so bg taknak menghampakan dier n nak isi masa terluangg aku pon gie lee…hehe

pic yg kat ats tuh backdrop tuk progrm tuhh…not bad…sume dlm tuh speaking2..aku phm n wat2 phm hakhakhak…

heppy ler jgk..ye lah tgk budak2 wat persembahan…tp kezen aku nih kelakor…dier berlakon…hehe jadi alien adeh laa….tp dier tak pakai apa2 pakaian..just berlakon je…tp kelakor lah jugakk hehe….

ni antara pic2 yg sempat aku amik gune fon aku…nak amik byk2 tak leh sbb aku tolong Dee aku, merangkap mama kezen aku tolong rekod gune video cam…waaahh lengoh gok posen bahu aku…hehe….

aLien ngah berckp~~pandai alien speaking ehekss

semangat tuh aLien hehe~~yg baju birU tu kezen aku
tu laa…seronok gakk n makn free hakhakhak…..k lahh tu je story aku setakat nihh…..
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/12/2008 at 11:11 pm

    bunga link blog kamu..hope kamu juga..komen my post yeah..:)

  2. 24/12/2008 at 2:09 pm

    bila tengok n3 teringat zaman belajo…best sesangat….aktif lani aktif ngan anak pastu ngan anak murid waaaaaaaaaaaaa

  3. 24/12/2008 at 5:36 pm

    waaa….tu r..seronok bangat…sy pon aktif gak tp tak sempat nak story kat sini hakhakhak.nanti start kuliah kalo sy terlibat per2 sy kongsi dehh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: