Home > Uncategorized > jeJaLan kaT KuaLa Ibai~~area teLuk

jeJaLan kaT KuaLa Ibai~~area teLuk

hye guysss….

aku sejak cuti2 sem kali nie asik berjalan n ronda2 jerk hehe..kali ni aku lepak kat kuala ibai…ala kat ngan Masjid Terapung tuh..kalo sesaper penah gie situ maybae tahu r kat mana…
hermm aku nih nama je anak ganu tap first time lepak situ waaaaaa jakun gak aku ek hakhakhak…tak kesah laa…sekrgnyer aku tahu gakk wahahah tak logik toL punyer ayt kehkehkeh…..
so aku ngan berbesar hati nak share beberapa pic yg aku snap kat situ..memang cantekk bangattt….hehe….
hehe ni antara pic aku n adik aku nor…bestt kuat sgt angin…pas tu aku jejalan kat track dier plakk n lepak kat playground…bak kata anak buah aku “pay younndd”…lahai pelat sungguh hekehkhek…

hekhekhek….haa…ni ler aku yg suke ngakk jejaLannn…hbs pantai aku gie wat lawatan perdana hakhakhak
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 24/12/2008 at 10:06 am

    wah..best nye.. nak ikut..huhu.. abg arol ngn nor pun ade.. wah.. nor da suka sgt laa kt abg arol eh?? hehehe.. lulus jd abg ipar.. hehehe

  2. 24/12/2008 at 10:45 am

    waaa..entohh ty tuan bdn ler ye hekhkehk…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: