Home > Uncategorized > $aiDiNa huK2!!!

$aiDiNa huK2!!!

haiii…walalal….aku duk mah dah hampir sebulan…perghhh lepak giler sioTtttt!!! tp not but…belajor jadik suRi RuMah sepenuh masa…hekhek…merasai kepenatan n kelelahan seorg ibu…ye lah…aku jarang duk umah…selama nih ummi aku yg duk ngemas umah sorg2…anak2 sume tak der…so sekrg kat umah..aku lah umi aku ler aboh…heheh….per2 pun aku enjoy ngan life aku…means sepanjng cuti sem nih lahh…

hah…tajuk aku kali nih saidina erk…korg tahu napa??? sbb arini aku main saidina ngan nur n abg aroL….sj…wat ilang boring best gak…hakhakhak
yg excited ajak aku ler tp aku plakkk yg hampir2 bankrup…abg cyg aku plakk yg kaya raya…adeh laaa….geram gak tp nak wat caner…nasib tak menyebelahi aku…paling sadis adik aku nor…hahah sekali sampai kat tapak milik abg aroL…siap ngan 4buah umah…waaa bergadai harta nur hakhakhak….aku ada snap beberapa pic masa nur duk kira duit n abg cyg aku duk tunggu duit hakhakhak…kelako gak lerr…

haa dlm pic nih thumbil yg huruf A stand for Athirah..means adik aku nyer…tu tapak abg aroL…waaa sian nur gadai tanah nak bayar….pic yg kat bwah nih ler hakhakhak


ni lahh..muker tak puas hati hahah..dlm hati nur…”siap r abg aroL…nor takmboh bg abg aroL mkn lauk nor masok ag wakakak….”

ni plak muker peminta duit…waaa geram siott…ckp tak pandai main..tetibe…menang tuhh…tgk r duit dier byk gilerr…hakhakhak…

per2 pon aku happy dapat main2 n happy heheh..len kali kita main ag eh…..

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/12/2008 at 8:43 pm

    amboi3.. best nye dia main.. siap ade abg arol ag.. wawawa.. nur pun ade.. tak aci.. jeles.. hehehe.. nak main jugak. nak main jugak.. nak main jugak.. huhu

  2. 22/12/2008 at 9:37 am

    hakhakhak…jeles ekk…tu laa org ajak lepak umah tak nakk..bukan ada org pon…sume leh wat kat umahh hakhakhak

  3. 24/12/2008 at 10:01 am

    huhu.. jeles gak.. kita da lama tak borak2 like dulu2.. skrg asik abg arol je.. jeles ngn abg arol sbb duk ngn ha sokmo.. wahahahahaha..

  4. 24/12/2008 at 10:06 am

    hakhak..nanti ha ckp kat abg aroL ura jeles..tak per..nanti bila dah betul2 free . ada masa kita jumper la lagi yer…dont wory….

  5. 24/12/2008 at 4:49 pm

    cuba maen catur bistari… lagi besh….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: