Home > Uncategorized > besH-besH hakhak =)

besH-besH hakhak =)

16 dis 2008~~~

waaa best sgt…aku, abg aroL, rosy n nor bersuker ria kat Pantai Kelulut, Marang…memang best giler…dah la kebetulan masa tuh aku dlm kesedihan…bila gie pantai ngan adik aku n kezen aku…heppy sgt…ilang segala duka nestapa…hekhekhek….

aku nak taip pon tak tahu nak story ganer..so aku hanya leh tunjuk beberapa gambar je hehe…tu antara pic2 yg aku pose bersama kezen adik n buah ahti aku hekhekehk…

hahah bile aku igt balik…dlm kete siap nyanyi2..wahhh heppy giler…tak tau nak story genr hekhekhek….jap ni kat bwh pic yg aku snap masa kat poli nur…


waahhh saat yg bahagia buat aku, abg aroL, rosy n nur….heheh

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: