Home > Uncategorized > **hiMpuNan MahaSisWa TRG**

**hiMpuNan MahaSisWa TRG**

salam….wahhh arini 1hari aku kuar huhu penat ler jgk…aku gier perhimpunan mahasiswa yg kerajaan negeri terengganu anjur…best ler jgk…heheh jap2 aku tunjuk dier punyer backdrop deh….

adeh ler…luper nak set date n time yg betul bongok tol aku nih..tp tak per..heheh masa tuh kadang2 tak penting…yg penting dlm kepala aku igt kenangan itu hehe…cheewaaa jiwang ler pulekkk hukhuk….

hermmm tentatif program biasa2 jer…ada ceramah motivasi…tp memang best n lawak…pendek kata boleh lah wat ilang mengantuk…heheh tp aku nih bukan jenis duk diam….adeh la..sian sepupu aku kat sebelah jd mangsa aku kena kacau hahaha…

oh ya luper lak nak ckp…aku gie ber3..sepupu aku..aku n buah hati aku…azrul…jap2 nih pic aku ber3 heheh..bukan per bukti katakan hakhakhak…
haaa kan aku dah ck aku dtg ber3…caya lah c….sporting giler eheks…tp napa buah ahti aku tuh mcm first time jumpe camra wakakak…..oppsss sory bang…just a joke…..

ermm yg paling aku sedondon ngan buah ahti aku hakhakahk jgn jeles…SUKERRR SGT222!!!! pas tu aku bergambor ler b2…yg tak bestnyer aku pendek huwaaaaaa…tak kesah lah….ehh jap aku melalut dohh nihh…nak citer per2 yg berlaku…

k k aku continue balik….masa mkn tgh hari tuh aku mencicit ler ngn sepupu aku naek atas amik mknan….dlm duk syok2 tetiber sepupu aku sibuk suk amik camra..nak bergambar ngan MP…adehh ler….malu gak aku tp peluang kan…so aku pon bergambar ler ber3 aku,MB n rosy…heheh tak cy gak ker??? adeh laaa k ni 2 pic kat bwh pic aku n buah hati thern pic ngan MB….

waaa kan aku dah ckp..pendek aku huhu…tp tak kesah lahhh heheh…dah dier ditakdirkan tinggi hakhakhak….n yg ngan MB tuh bangger gak seposen yelahh dpt bergambar ngan MB ganu hekhekhek…

eermmm then ada gak sesi cabutan bertuah tp dah bdn tak berapa nak bertuah so tak dpt ler…huhuh…hermmm nak story apa lagi yerk….haaa after hbs tuh aku terus gi Pantai Batu Buruk….waaa kelaparan menlanda tuhh…ye lah aku tak selera langsung nasi yg disediakan so aku gie melantak kat sana…heheh seronok gak..mkn ler aku b3 kat sana…

pastu aku jejalan kat pantai b4 balik..ehekss…jalan2 n borak2 ngan buah hati n sepupu….tak caya??? waaaaa nih dah tahap cipan nihh…ok aku tunjuk pic aku kat pantai deh..hermm ni pic last…nak tgk yg lelain dlm fs aku hehe…

waaa sengal punyer pic…sexy nak mampus huhu…hakhakhak…angin ler tuhh waaaaaaaaaaaa….haaa ni ler pic nyer…sepupu aku duk nangis hakhakhak so aku tak snap pic dier..heheh…
k lahhh ni lah apa yg aku lakukan sepanjang arini hehe…per2 pon aku heppy sgt2 arini..hehe…..
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 11/12/2008 at 8:19 am

    hehehe…epi je tgk org ngn buah hati dia….. ptt la sharian xde online. lupa plak ha g himpunan mahasiswa 2ek. kn ida dh kata. ha ngn azrul mmg s’pdn. lg2 plak tgk ha pki baju sedondon ngn dia. nice sgt tau. ida bkn nk runsingkn ha n wt ha srba slh ngn kptsn ha. tp ida rs, ha cm lg sesuai ngn azrul. ida doakn kbhgiaan ha. ida dpt nmpk k’ceriaan ha b’sma azrul. hope dia dpt jg ha ngn baik. tk cr….

  2. 11/12/2008 at 9:19 am

    🙂 sy pon rase g2 ida…lagi pon adik sy ader citer somthing…sy pon dah ula tawar hati ngan ikatan yg ada…tgk lah..after parents balik sy wat keputusan

  3. 11/12/2008 at 12:05 pm

    ok la 2…. wt la kptsn yg t’baik utk diri ha k…..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: