Home > Uncategorized > {{ aiDiL aDha }}

{{ aiDiL aDha }}

SALAM AIDILADHA…..semoga aidiladha tahun nih penuh keberkatan~~~~ AminN~~~

aku hanya berharap aboh dan ummi mendapat haji yg Mabrur tahun ni..insya-allah…aboh ada anto msj yg menyatakan aboh n ummi sihat walafiat…lega gati aku…

n secara rasminye aku tahun ni beraaya ber3 je lah..tp aku rasa bertuah jgk…ye lah makcik2 yg dekat2 ngan aku sume amik berat….tgk pg td..mase aku naik mandi aku dgr tepon umah bunyi…ngatkan sapa…rupenye suChah yg kol aku…dier ajak mkn nasi dagang…hehe aku ok je org dah ajak kan..tp after aku solaT raya heheh….

so after solat raya aku pon berjalan ler b3,means aku epi n nor gie umah suChah…alah selang satu umah je….tak sempat berpeluh dah sampai eheks….

pas tu aku gie umah Dee plak…..best gak…lepak sana…lame gak…duk mkn satay n nasi impit…org ganu panggil nasi kapit hehe boleh lahhh

hermm petang pulok aku gie umoh mami pulok..kali nih ngan nor je..sbb epi mls nak gie….so lagi lame lah aku leapk sana…duk gurau ngan sepupu aku…bengong sokmo kalo jumper dier hehehe….

mlm??? apa citer mlm plak…haha ni ler nak story…ikut perancangan awal aku mkn umoh Dee…tp tetibe mls tol aku nak kuar…so aku pakat ler ngan nur..tgk roti ada…aku goreng roti telur….pas tu nor wat kuor roti canai segera heheh so aku goreng ler….yg jadi best sbb aku wat resepi sendiri…telur yg wat celup roti td ada lebih ag..so aku sapu atas roti canai tuh…kehkehkeh jadi ler roti telur hakhakhak…..

pas tu nur gireng kentang…dah siap tuh aku mkn ler….waaaaaaaa.alhamdulillahh kyg ler anak2 aboh n ummie nih kehkehkeh….

hermmm biler pk2 balik sedih gak..org lain mkn lauk gulai daging ke, daging masak kari ke….tp aku??? hermmm tak pe lahhh aku redha…sekurgnyer aku happy hehe…..
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: