Home > Uncategorized > hermmmm

hermmmm

hermmm..actually i’m moody today tp im still ok sbb tak der lah marah2 sgt…biasa aku kalo moody hbs r benda2 yg ada di tgk aku aku balik…fuhh..api syaitan kan..asttghfirullah…..hermmm sejuk jap hati aku…

semlm pg aku kuor….gie jalan2 ngan someOne..heheh shopping2 skit….pagi tuh ca biasa r aku masak2 skit…tgk2 apa yg ada….pk2 so aku wat ler nc goreng merah…aku tak pandai sgt pon wat nc goreng merah nihh…yg aku pandai nc goreng kampong je huhu…tp aku tawakal jer wat…tu pon after aku kol adik aku nur…wawawa oooppppss pecah rahsia ahaks…tp jadi gak ler…pandai gak aku…hakhakhak

hermm alkesahhh….aku pon kecoh2 ler sorg2 kat dapur…biler dah siap..aku kuar r…gie shopping2 plak…hermmm baki duit aku dah skit…aduss kena berjimat dah nih sementara tuunggu org tua aku balik waaaaaaaa……masak je lah apa yg ada k…..

pas tuuu…shopping sampai zhor gak….after zhoro mand jap….pas tu terus bertolak gie dungun.gie amik nur, adik aku yg belajo kat poli…waa….penat gak seposen…ye lahhh mgrib baru sampai umah…..tp yg best nyer mser gie amik dier tuh gie mkn kat pntai…k ni antara pic2 yg aku sempat amik…heheh

ni pic ngan nur…sj pose jap..baik adik aku hahaha pakai baju kurung…bak kater org ganu “juruhhh” hakhakhak….dier ckp dier lapor…so gie mkn tepi pantaii…best tau….sekali sekala mkn situ hehe….

ni plak pic sj…konon cadid tapi senget plak eheks…alah tak kesah lah…haaa nih ada satu gambo tak senonoh aku waaaaaaaa….gelojoh mkn hahaha….

waakakka…tak malu tol…after that….hbs lah mknan setelah di lahap oleh aku n adik aku wakakaka….nyum2 best gak tauu…

hahah…ni ler mknan yg ada…boleh lahhh nak mkn ptg2….heheh….

tu lah aktiviti aku semlm…mlmnyer plak jalan2 kat festa budaya terengganu…tp tak per sgt pon….

k lahh tu jer…heheh lain kali kalo free aku story lagi dehh…k daaaaaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: