Home > Uncategorized > aPa Nak JaDi??

aPa Nak JaDi??

huwaaaaaaa….sakit mental aku tetiber ada satu mms yg aku dpt…dari nur..adik aku yg kat poli..adehh laa..bile aku view pic tuh mcm nak pecah perut aku gelak..memang giler punyer pic…korang tak cy ker?? adeh laa…korg tgk 2 pic yg kat bwh nih yer

ni pic pertama yg dier send…aku ngah gelak2 bls ler msj dier..”mung sedor dok nor?? hakhakhak”..tak lama lepas tuh dier rep…”hakhakhak sedar r…nor tension study nihhh…”

adeh la adik aku nih..tak sangke tension study g2 jd nyer wahahah memang lawok giler…pas tu lewat ptg skit aky dpt mms ag….

waaaaa ni satu ag pic giler…ader ke dier ckp nur dok betol pas tgk pic amilin hakhakhak…adeh laaa..nor2…sabor je lah..bengong sokmo dier nihh

ni lah adik kalo korag nak tahu har3x….apa2 pon dier ler sorg adik pompuan aku dunia akhirat heheh

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: