Home > Uncategorized > aDehhh….Burink!!

aDehhh….Burink!!

adoi lahhh apa nak jadi ngan aku nih…tibe perasaan boring dtg melanda huuwaaaaaa….tlong aku weiiiiiiiiiii

hermmm hari2 ngadap tenet..naik rabun mata aku nih lahh…dah boring nak wat camner..nak jalan2 tp cuaca tak menentu..balik2 gie mydin..wawa aku selalu kata kat rakyat ganu “MYDIN DI HATI” ahakss….jahat gak aku nih…adoi lahhh…dah tuhh giant ada kat sebelah pun mydin gak dikerumun hekhekhek

tapikan memang kat maydin murah2 barg..best shopping…ada lah satu hari tu ummi suh aku n nor gie beli brg2 dapur..tak silap aku b4 raya…byk list yg dier diliskan oleh umi aku tuh…so n nor pon semagt lerr gie mydin mall..hehe lupa lak nak bgtahu..sini di panggail MYDIN MALL…ye lah mydin terbesar di asia katakan hakhakhak…

ok balik pada story td…aku nih gie lah shoping2…ikut list..anak yg patuh katakan…tp memang berasak2 r..ye lah campur nak raya kang..so org ramai ler berkerumun kat mydin nih..kat bandar pon tak jem g2 tau adehh lahh….haaa ni nak storynyer penuh brg yg aku amik..ikut list r tuhh…..

time nak byr aku berdoa cukup ke tak ler duit umi bg..aku tak igt umi bg berapa…tup tap tup tap…waaaaaaaa semuanya 100 lebih skit je..mcm terpegun r aku hekhekhek….ye lahh brg byk nak mampus tp 100 lenih skit je..dan di saat tuh lah aku tahu memang jimat berbelanja di MYDIN MALL…hahah memang sesuai r gelaran yg aku bagi….”MYDIN DI HATI” hahahah…

adehhh awatnyer duk citer pasal mydin nihh…nampak sgt melalut2…boring ler…ermm ptg nak ronda2 r…heheh sapa nak ikut?? angkat kaki n tgn serentak!!!!!!! hakhakahk..kalo korg leh wat pon aku bukannyer nampak…wakakak…

k lahh full stop lu deh…nak tgk2 tv lak..ehh bukan nak pi jemur kain…harap cuaca pans sampai esok pon dah ok…nak jemur kain huuwaaaaaaa…..

k daaa….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: