Home > Uncategorized > uRa cYg

uRa cYg

ura? hehe aku kenal dier masa aku duk kusza dulu…hermmm asalnya aku tak rapat pon sbb dier dak DQ..DQ means Darul Quran…aku dpt tahu dak2 nih alim2,berjubah n bertudung labuh….mulanya kau tak cy sbb masa dierorg masuk tuh aku gie exam kat MJ (maahad johor)…amik STAM maser tuh….after aku balik waaaaaaaa betullahh…takut gak aku…sbb dier org nih jenis kuat ngapal…perghhh power2 gak result masing2…hehhe ermm lupakan..aku nak citer pasal ura nihh..

ura..heheh nama betul dier AZURA…heheh kalo org ganu panggil dier Mek Ghaa..hahah ok gak tuh…tp aku panggil dier ura….ni nak story..dulu dier nih tak pandai nak bersolek..adoi lahh..pening tgk muke dier yg kadang2 kering sokmo…tp nok kata apa dah dier camtuh…hehe per2 pon dier tetap kawan aku..ye lahh..dari celik mata,sampai nak tido semula memang ngan dier..jarang sgt tak bersama….kalo tak bersama tuh dier jumper wan..pakwe dier..tak kesah sgt lah…hehe asalkan dier happy….

aku memang rapat ngan dier…byk sgt kenangan yg terukir antara aku dan dier…naik motor,sewa kete,gie pantai,gie bandar,basuk baju,study sama2 n mcm2 lah…aku takkan luper sumer tuh…n paling best kalo bermesj kalah otg bercinta harharhar biler igt balik mesti aku gelak sorg2 hehe…tu lah urg kata kenangan kan….

masa aku sem6 means last sem aku di KUSZA…aku sedih sgt sbb aku tak tahu bile ag aku akan jumper dier…ye lah aku di johor dier di ganu…tp zaman teknologi kangg..so aku still contct gune sms hehe…kami still rapat mcm dulu2 gak..sagala masalah dikongsi bersama….n sejak kami masing2 berpisah demi mengejar cita2 kami masih lagi still catct each other…walapun sorg2 dah kawen n sorang menyepikan diri..entah lahh…au harao pershbtan aku tak putus walapun kami dah punyai pasangan hidup masing2….kan ura???

baru2 nih aku dpt mms dr ura..waaaaaaaa ura dag cantk..beza sgt dr dulu..bangga ha jd kwn ura…heheh…memang lain lah..ye lahh manusia akan berubah kan…


heheh nih lah pic yg dier send kat aku..jauh sgt beza dier masa kat kusza n masa dah masuk UM…

haaaaaaa sebut pasal UM…aku kat UTM…masa mula aku ditwarkan tuh aku sedih gak sbb tak dpt sama2 ngan ura…aku di johor ura n KL..tp aku dah jnji mcm2 mana pon we still keep contct each other..hehe n till now aku rasa dier lah yg sentiasa di sisi aku…

ura..kita janji tau..kalo dah kawen sekali pon ura tetap kwn ha n jgn putus hubungan antara kita…JANJI TAU

ni plak pic masa aku n dier kt KUSZA…cyg ura


Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/12/2008 at 10:35 am

    wah… wat malu je bezakan gambar ura skrg ngn ura dulu..wawawawa.. mmg laa ura tak pndai solek2 dulu10000.. tu kura 2000 tahun dulu..hahaha.. skrg da kurun ke bape..hahahahadulu..SENGAL.. bedak pun tak nak pakai.. tahu pakai bedak badan ngn myk wangi sikit.. hahahaha.. pastu pakai baju.. pakai tudung.. pg kuliah… org lain pg kuliah bersolek 4jam.. kita pg kuliah bersiap 5minit.. pg..huhuhu.. mmg SENGAL.. hahahaha.. tapi ura byk bljar dr ha.. tgk ha bersolek.. tgk member2 bersolek.. hehehe.. so pelan2 bljar.. ura bab bersolek ni mana leh tanding ha..hehehe.. ha adalah sifu ura dlm bab solek2 ni.. hehehe.. tq sifu.. kehkehkeh.. :p

  2. 01/12/2008 at 10:44 am

    wah… malunya.. nape bezakan gambar dulu dulu ngn ura skrg?? hehehe malu laa.. (smbil tutp muka)hahahahammg dulu ura xpandai solek.. org lain bersiap ke kuliah 4jam.. kita bersiap 5minit pun tak smpai.. ha plak bersiap mcm org nak g kenduri kwin klu nak pg kelas..hahaha.. tapi sbb ha ura byk bljr.. ms tu ura tgk2 je ha bersolek.. nak bersolek tak pndai sgt.. so bljar tgk dulu laa…tapi ura tak de laa cantik.. klu ura DAH cantik.. ha lebih cantik sikit dr ura,.. hehehe..sbb mana leh anak murid lebih cantik dr cikgu solek dia.. hehehewhatever pun ura byk bljar dr ha.. dan masa ura bersama ha.. ura tak pernah lupa.. sbb ia sgt berharga.. ura JANJI kita still contact walaupun kita da kawin.. ha ade anak 10 org.. ura ade anak 5org. hahahahaahaha…ura sll rindu ha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: